Vitvarujouren Stockholm Hägersten

Adress
Nioörtsv. 36 - Hägersten, Stockholms län
Kontakt
0763-200888

Vitvarujouren Stockholm öppettider

Tyvärr har vi inte fått in några Vitvarujouren Stockholm Hägersten öppettider här ännu, hjälp oss gärna genom att skriva dom i kommentarerna nedan!
Avvikande öppettider för Vitvarujouren Stockholm kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk etc. Kontakta Vitvarujouren Stockholm för mer information.

Beskrivning

I dagsläget har vi ingen presentation om Vitvarujouren Stockholm Hägersten, vill du fylla i något så kommentera nedan! Du hittar Vitvarujouren Stockholm på adressen Nioörtsv. 36, Hägersten. Kontaktinformationen är: 0763-200888

Recensioner och omdömen om Vitvarujouren Stockholm

Skrivet av Thomas E för 7 år sedan

Dåligt. Behövde hänga om dörren på min nya kyl/frys från höger till vänster. Bokade service på Garantgruppens hemsida. Efter ett tag blev jag kontaktad av Vitvarujouren. Reparatören kom ett par dagar senare! Trots att jag fyllt i noga vilken kylskåpsmodell det gällde så hade han inte med sig rätt nyckel, som tur var hade jag en som jag lånade ut. Inte heller hade de meddelat mig att jag måste tömma kylen pga att man behövde luta hela skåpet eftersom man skulle skruva underifrån. Det hade jag kunnat göra i förväg. Nåväl efter en timme var det klart.
Jag passade på att fråga om ett vred på spisen som var lite konstigt. Killen sa att han skulle återkomma med ett kostnadsförslag. Efter några veckor ringer Vitvarujouren och säger att delen har kommit. Jag har inte beställt jobbet sa jag, jag skulle få ett kostnadsförslag först! Jaså, jaha! Men återkom när du vet hur du vill göra då, sa hon. Byte av vred skulle kosta 1700kr. Dyrt tycket jag. Men efter någon vecka skulle jag ringa tillbaka för att boka jobbet. Men det är stört omöjligt att komma fram. Man placeras i telefonkö, utan information om hur lång väntetid det är. Det ska vara öppet månd-onsd 9-16. Efter att ha misslyckats på förmiddagen ringer jag på eftermiddagen. Då är det stängt! "Välkommen till Vitvarujouren, nu har vi stängt. Välkommen på våra öppettider månd-onsd 9-16. (och man ringer kl 14!)
Kundservice finns inte i Vitvarujourens ordlista ens. Kunder vet man inte vad det är.

Kundservice

1 av 5

Kunnig personal

2 av 5

Priser

3 av 5

Utbud

3 av 5

Skrivet av Hans för 8 år sedan

Vitvarujouren är skojare, försöker få samma fakturor betalda flera gånger, och hotar med Kronofogden om man undrar varför. Säger sedan att de bestämt att "gå med" på att makulera dubbletter, som om det vore en givmild gest.

Kundservice

1 av 5

Kunnig personal

1 av 5

Priser

3 av 5

Utbud

1 av 5

Vad tycker du om Vitvarujouren Stockholm?

Betygsätt de olika frågorna genom att dra i den gröna pilen. Ju högre siffra ju bättre.

Kundservice

Kunnig personal

Priser

Utbud